ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ СТОЛУ ЗІ ЗМІННИМИ ПОЛОЖЕННЯМИ ДЛЯ РОБОТИ СТОЯЧИ ТА СИДЯЧИ

ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ СТОЛУ ЗІ ЗМІННИМИ ПОЛОЖЕННЯМИ ДЛЯ РОБОТИ СТОЯЧИ ТА СИДЯЧИ 1

Тривале сидіння може вбити вас.
       Це звучить драматично, але це правда. Зростаюча база досліджень вказує на шкідливий вплив того, чим більшість офісних працівників займаються впродовж робочого дня на щоденній основі протягом майже шести годин на день – сидіння.
       Отже, коли це можливо, працівникам офісів рекомендується вставати та рухатись упродовж усього дня. Незважаючи на це, не завжди легко відійти від виконання задач на роботі, тому, в деяких випадках, працівники поєднують найкращі з обох світів, встановлюючи столи для роботи в змінних положеннях.
        Стилі відрізняються: від стаціонарних поверхонь, які виглядають як надбудови до столів, що допомагають перейти від сидіння до стояння за допомогою декількох швидких рухів до готових стаціонарних столів з електричним підйомним механізмом, а також ті, які працівники розробляють самостійно.
         У всіх випадках кінцева ціль однакова: скоротити час, витрачений на сидіння протягом робочого дня.
         Якщо Ви розглядаєте можливість придбання столу для роботи стоячи та сидячи, ось кілька переваг, які ви отримаєте бонусом до нього:

-менший ризик зайвої ваги,

-зменшений ризик захворювання на рак,

– зменшення болі в спині,

-покращення концентрації,

-зростання продуктивності,

-відсутність сутулості.

Вам вже хочеться почати працювати стоячи? Ось декілька нюансів, на які варта звернути увагу:
           Починайте повільно – не намагайтеся перейти з постійного сидіння до постійного стояння за одну ніч. Починайте з 20 хвилинних інтервалів раз на годину, а потім збільшуйте час стояння в залежності від особистого комфорту.
Використовуйте килимок для ніг – це допоможе Вам зменшити навантаження на стопи, стегна та литки. Беріть товстий килимок з гелевим наповненням. Такий Ви можете замовити тут – http://stiystil.com.ua/ua/view/kylymok-dlia-nig-11

          Встановіть правильну відстань – екран комп’ютера має знаходитись на відстані від 38 до 76 см від очей та по висоті на рівні з або трішки нижче рівня очей. Лікті рук мають знаходитися в положенні 90 градусів. Якщо при стоянні Ви відчуваєте дискомфорт, змініть налаштування столу.

           В нашій новій моделі столу з електричним підйомним механізмом Ви легко можете налаштувати стіл в 4х зручних для Вас положеннях. Це зроблено для того, аби кожного разу Ви не переймалися про те, яке положення для Вас буде найкомфортнішим. Просто натисніть на кнопку, і Ви вже стоїте. Замовити можна тут – http://stiystil.com.ua/ua/view/stil-z-elektro-reguluvanniam-14

             Рухайтесь – слідкуйте за активністю впродовж дня. Придбайте фітнес трекер і слідкуйте, аби кожного дня Ви проходили не менше 10000 кроків. Також намагайтеся виконувати вправи на розслаблення м’язів спини, шиї та рук. На нашій сторінці Ви можете знайти цікаві статті та відео з такими вправами. Не лінуйтеся і Ваш організм буде дуже вдячний. Адже тіло в нас одне і його потрібно шанувати.

А чи працюєте Ви стоячи? Та які ще методи покращення самопочуття на роботі використовуєте Ви?
Пишіть в коментарях. Нам дуже цікаво 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Назад
Закрити
Залишився один крок,
щоб оформити замовлення
На ваш номер
відправлено SMS з кодом
Повторити спробу через Відправити код повторно