ОПТИМАЛЬНА ВИСОТА КОМП’ЮТЕРНОГО СТОЛУ

Задумуєтесь над придбанням нового комп’ютерного столу, але не знаєте на що звернути увагу при виборі? Основний критерій – це висота столу.

ОПТИМАЛЬНА ВИСОТА КОМП'ЮТЕРНОГО СТОЛУ 1

       Неправильно розрахована висота виробу може стати причиною погіршення Вашого здоров’я. Зміна постави, виникнення різноманітних захворювань хребта, а також погіршення зору – це все можливі наслідки невдалого вибору столу. Окрім того, Ви постійно відчуватимете певний дискомфорт під час  роботи та швидше втомлюватиметесь.
 

       Якою ж є оптимальна висота комп’ютерного столу? Занадто низький стіл змусить Вас сутулитися і постійно нахилятися вперед, а занадто високий – задирати вгору голову і напружувати м’язи шиї. Ідеальне положення тіла під час роботи за комп’ютерним столом –  Ваш хребет не повинен згинатися, а руки мають вільно лежати на стільниці.

       Оптимальна висота – від 70 до 80 см. Все залежить від вашого росту.
За статистикою, середній зріст чоловіка в Україні – 175 см, жінки – 162 см. Саме під цей ріст і розрахована стандартна висота столу – 75 см (750 мм).

       Проте, якщо Ваш ріст не зовсім «стандартний»  або ж Ви хочете, щоб стіл ідеально підходив Вам по висоті –  стіл з регульованою висотою це найкращий вибір. Завдяки цій функції, кожен зможе підібрати висоту індивідуально для себе.

       Якщо Ви шукаєте стіл з регульованою висотою, який можна встановити на вже наявний стіл або ж хочете спробувати працювати стоячи – STIYSTIL найоптимальніший варіант. Він вміщає два монітори 24” і має достатньо місця для клавіатури та мишки. Дозволяє змінювати положення протягом кількох секунд, чудово розвантажує спину та дає змогу працювати як стоячи так і сидячи.

 

ОПТИМАЛЬНА ВИСОТА КОМП'ЮТЕРНОГО СТОЛУ 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Назад
Закрити
Залишився один крок,
щоб оформити замовлення
На ваш номер
відправлено SMS з кодом
Повторити спробу через Відправити код повторно